Loading
 • Fan Courier

  Fan Courier

  Durata 24 Ore
  Pret 18 Lei

 • Posta Romana

  Posta Romana

  Durata 2-4 Zile
  Pret 18 Lei

 • Livrare Gratuita

  Livrare Gratuita

  Comenzi care
  depasesc 500 lei!

Comenzile de minimum 500 lei se livreaza GRATUIT

prin Posta sau Fan Courier !

Toate produsele de pe acest site sunt avizate de catre ministerul sanatatii – IBA.

Aceste produse pot fi livrate imediat dupa ce faceti comanda.

Preturile afisate includ taxele de transport internationale si reprezinta totodata si preturile de vanzare cu amanuntul in Romania pentru toate produsele avizate si importate de S.C. Provita nutrition S.R.L.

Foarte important: dupa ce ati efectuat o comanda online, serverul nostru va trimite imediat, automat, un email de confirmare a comenzii continand de asemenea o factura detaliata sub format electronic continand numarul comenzii, numele si adresa d-voastra, lista produselor din comanda si suma totala de plata. Daca nu primiti acest email inseamna fie ca nu ati mers pana la capat sa confirmati (confirm) comanda, fie ca ati inregistrat o adresa de email incorecta fie ca serverul d-voastra a respins emailul nostru. Daca nu primiti acest email de confirmare contactati-ne direct la emailul cocaminodora@yahoo.com si noi vom lua masuri pentru a remedia situatia. Daca adresa de email sau nr. De telefon inregistrate sunt incorecte, comanda se anuleaza.

CUM PLATITI?

Plata la primirea comenzii fie prin livrare la domiciliu (numai pt. Bucuresti) fie cu plata ramburs prin Posta Romana (taxe suplimentare: 5 RON pt. Bucuresti si 10 RON pentru provincie). Daca sunteti din Bucuresti si ridicati personal comanda de la agent, nu se mai percepe nici o alta taxa. La cerere se expediaza prin Fan Curier. Comenzile peste 400 LEI se expediaza gratuit fie prin Posta Romana fie prin Fan Courier.

Lăsa un Răspuns