Home PageTratamente NaturisteTRATAMENT COXARTROZA, GONARTROZA

Coxartroza este o afectiune care rezulta in macinarea cartilajului de articulatia soldului. Gonartroza este o afectiune care rezulta in macinarea cartilajului de la articulatia genunchiului.

În general coxartroza apare datorită unor anomalii congenitale cum ar fi: subluxațiile, displazii congenitale, coxa-plana, dar și datorită unor traumatisme (fracturi de col femural, luxația traumatică a șoldului) și a unor boli metabolice. În evoluția coxartrozei întotdeauna apare durerea. În majoritatea cazurilor de coxartroza durerea apare la nivelul zonei inghinale și iradiază pe fața anterioară a coapsei spre genunchi; în alte cazuri se localizează la nivelul zonei fesiere. La început, durerea apare cu ocazia schimbărilor de poziții (stând-așezat), în formele ei mai avansate devenind permanentă; durerea are caracter mecanic.

tratament-coxartroza-bestfarma.roPrimele semne de coxartroza sunt necaracteristice si se anunta vreme indelungata prin dureri in jurul articulatiei soldului, iradiind la distanta de-a lungul coapsei sau la nivelul regiunii interne a genunchiului. Alteori bolnavul are dureri la nivelul plicii inghinale sau in muschii fesieri.

Durerile iradiate de-a lungul coapsei si la nivelul regiunii interne a genunchiului sunt inselatoare atribuindu-le fie unei nevralgii sciatice, fie unei artroze a genunchiului.

Coxartroza se datoreaza deficientei de Colagen (care asigura elasticitatea cartilajului) si a deficientei de Acid Hialuronic (care asigura lubrefierea articulatiilor). Aceste deficiente rezulta in inflamarea si deprecierea cartilajelor ajungandu-se in final la “frecarea os pe os”.

Tratarea implica eliminarea inflamatiei concomitent cu aport de Colagen si Acid Hialuronic

TRATAMENT COXARTROZA, GONARTROZA

Durata: minimum 1 luna pe an.

  • GHIARA DIAVOLULUI 3/zi (1-1-1) pe stomacul gol cu minim 30 minute inainte de mese
  • ACID HIALURONIC 3/zi (1-1-1) pe stomacul gol cu minim 30 minute inainte de mese
  • COLAGEN DIN SOMON  3/zi (1-1-1) pe stomacul gol cu minim 30 minute inainte de mese
  • CARTILAJ DE RECHIN 3/zi (1-1-1) pe stomacul gol cu minim 30 minute inainte de mese
  • SERRA PLUS 2/zi (1-1-0) pe stomacul gol cu minim 30 minute inainte de mese
  • Daca durerile acute reapar dupa un timp se repeta Protocolul

INTRETINERE pe termen lung: 

Cititi mai multe despre coxartroza aici

Tags: ,

Lăsa un Răspuns