Home PageTratamente NaturisteTRATAMENT CANCER PULMONAR

Cancer pulmonar (cancerul plămânului sau tumora malignă pulmonară) reprezintă o formă de tumora malignă cu origine în diferite celule ale plămânului. Cancer pulmonar este forma de cancer cea mai frecventă la bărbați.

Tratament Naturist pentru cancer pulmonar www.bestfarma.roSe apreciază că această formă de cancer determină în fiecare an la bărbați 1.095.000 noi îmbolnăviri și 514.000 decese iar la femei aproximativ 514.000 noi cazuri și 427.000 decese. Cancerul pulmonar reprezintă 12,7% din totalul noilor cazuri de cancer și aproximativ 18,2% din totalul deceselor determinate de cancer. Principala cauză în dezvoltarea cancerului bronhopulmonar este fumatul.

Exista doua tipuri principale de cancer pulmonar: carcinomul pulmonar cu celule mici (sau microcelular) si carcinomul pulmonar non-microcelular (care poate include, la randul sau, mai multe tipuri de cancere). Denumirile sunt in functie de tipul celulelor descrise. Acestea reprezinta peste 95% din totalitatea tipurilor de cancer pulmonar.

TRATAMENT CANCER PULMONAR

Etapa Pregatitoare: 15 zile 

  • In aceasta perioada se energizeaza celulele din organism pentru a raspunde mai efficient la tratament
  • NADH: 2/zi pe stomacul gol 1 dimineata la sculare + 1 dupa amiaza
  • COENZIMA Q10 Bio-Activa 200 mg /30 caps: 2 cps/zi, cate 1 capsula impreuna cu NADH

Tronson Nr. 1 (60 zile)

Dupa 60 de zile se face re-evaluarea si se decide asupra unui eventual Tronson Nr. 2 fie identic fie adaptat noului statut al bolii

NOTA:

  • Acest protocol nu exclude administrarea in paralel de citostatice la recomandarea medicului oncolog.
  • Daca se efectueaza chimo sau radio terapie pe parcursul protocolului se intrerupe protocolul cu 1 zi inainte si se reia dupa 1 zi

Cititi mai multe despre cancer pulmonar aici.

Lăsa un Răspuns