Home PageTratamente NaturisteTRATAMENT BOALA PARKINSON

Boala Parkinson

Boala Parkinson este o boala degenerativa a sistemului nervos central care rezulta in moartea celulelor din creierul mijlociu care contin dopamina. Cauza mortii acestor celule nu este cunoscuta.

boala-parkinson-bestfarma.roProtocolul curent pentru Boala Parkinson are o actiune reparatorie concomitent cu o stimulare a productiei energetice la nivelul mitocondriei. Repararea se incearca pe principiul stimularii productiei de celule stem si stimularii glandei hipofize spre a elibera diferiti hormoni de crestere.

Autorul acestui protocol crede ca la baza cauzei mortii celulelor dopaminice este erodarea (scurtarea) accelerata a telomerilor de la capetele spiralei de ADN conducand la apoptoza prematura a acestor celule. Pentru ca protocolul sa fie mai eficient ar fi necesara si asociarea pe tot parcursul a unui produs care sa stopeze aceasta erodare a telomerilor si totodata sa incerce sa repare ceea ce s-a deteriorat. Un astfel de produs este Activatorul de Telomeraza REVITAL-TA.

TRATAMENT BOALA PARKINSON

Lunile 1- 2

Lunile 3-6

  • NADH 1/zi dimineata imediat la trezire
  • STEMULIN 3/zi (toate 3 cu aproximativ 30 minute inainte de culcare)
  • HGH Activator Anti-Aging 2/zi (ambele adminisrate seara cu 5-10 minute inainte de culcare)
  • REVITAL-TA 2/zi (ambele adminisrate seara cu 5-10 minute inainte de culcare)

Lunile 6-8

NOTA:

  • Intreruperea modificarea sau continuarea acestui protocol depinde de modul de raspuns si gradul de remediere a afectiunii in special dupa primele 2 luni

Cititi mai multe despre Boala Parkinson aici.

Tags:

Lăsa un Răspuns