Home PageTratamente NaturisteTRATAMENT Anti-imbatranire GERONTOVERSAL

Tratamentul anti-imbatranire Gerontoversal incearca sa creeze un nou concept de sanatate si provoaca medicina si imbatranirea la o noua perspectiva, facandu-ne sa vedem o noua fiinta umana, o viata de adult fara frica de imbolnavire, infirmitate sau lungi si durerease boli odata cu varsta.

Tratament anti-imbatranire Gerontoversal Pentru a intelege conceptul medical anti-imbatranire, ganditi-va la faptul ca in afara de infectii si unele disfunctii obisnuite din copilarie, marea majoritate a bolilor degenerative au in comun o singura caracteristica: procesul de imbatranire.

Scopul tratamentului anti-imbatranire nu este acela de a prelungii viata pe o perioada mai lunga ca o persoana matura, ci acela de a intarzia aparitia procesului de imbatranire si sa ofere tuturor un numar mai mare de ani de maturitate sanatosi.

Tratamentul anti-imbatranire GERONTOVERSAL se efectueaza segmente de cate 6 luni urmate de evaluare. Evaluarea activitatii telomerazei saua lungimii telomerilor se pot face deocamdata doar in Statele Unite. Un mod de evaluare simplist sunt analizele medicale complete (toate analizele trebuie sa ajunga in parametrii optimi) precum si evaluarea personala: cum va simtiti, cum aratati in oglinda.

Specialistii de la TASciences afirma ca de la caz la caz trebuie urmat tratamentul anti-imbatranire GERONTOVERSAL pana la 2 ani pentru a obtine o reversare a varstei fiziologice de aproximativ 10-12 ani. REVITAL-TA are o o eficienta substantial mai mare, deci se poate incerca administrarea timp de 4-6 luni dupa care, de la caz la caz se continua dupa nevoie in functie de efectele dorite.

Continuarea tratamentul anti-imbatranire GERONTOVERSAL peste 2 ani chiar si in forma simplificata poate contribui la o rejuvenare aditionala de aproximativ 1 an pentru fiecare 6 luni de protocol.

Tratament Complex Anti-Imbatranire si Rejuvenare prin Activarea Ciclica a Telomerazei

Ce face acest protocol: 

  • Activeaza enzima telomeraza in mod ciclic pentru repararea telomerilor ADN-ului responsabili pentru mentinerea tineretii celulelor
  • Activeaza productia de celule stem pentru regenerare organe si celule imunitare
  • Moduleaza sistemul imunitar
  • Mareste productia de energie la nivel de celule (in special creier si inima) imbunatatind functionalitatea creierului si a inimii
  • Elimina inflamatia la nivel celular si tisular
  • Blocheaza telomeraza in mod ciclic cu efect anti-tumoral

Ziua 1-21 (3 saptamani): CICLUL DE ACTIVARE A TELOMERAZEI

Dimineata, imediat dupa ce se iese din pat:

Facultativ, in special in cazurile in care exista si deficiente de memorie sau afectiuni cerebrale:

Cu 30-40 min inainte de culcare:

Cu 10-15 min inainte de culcare:

  • REVITAL-TA 2 capsule pana la 50-60 de ani sau 3-4 capsule dupa 50-60 de ani. In cazurile de inbatranire precoce se pot administra 4 capsule indiferent de varsta. (NOTA: poate fi administrat fie seara fie dimineata la sculare iar in cazul administrarii a 4 capsule/zi, 2 seara si 2 dimineata)
  • HGH-Activator Anti-Aging 2 capsule

Ziua 22-28 (1 saptamana) CICLUL DE INHIBARE A TELOMERAZEI

Facultativ se pota asocia pe orice perioada dorita (pentru inbunatatirea calitatii pielii):

Cititi mai multe despre anti-imbatranire aici:

RESVERATROLUL si incetinirea procesului de imbatranire

NADH – Studii Clinice

Tags: ,

Lăsa un Răspuns