Home PageTestimonialD-na Mirescu

Dl Delcea,

Sunt la al treilea flacon de Formula Flow si ma simt nu bine, ci excelent!!! Mai mult, am putut sa iau doza prescrisa chiar de la inceput fara sa am probleme. Eu il iau pt colesterol marit de care nu am scapat cu Omega 3.(precizez ca nu doresc sa iau niciun medicament de sinteza care poate da efecte necontrolabile asupra altor oragane interne, asa cum mi sa- prescris, adica VASILIP).

Colesterolul a crescut imediat dupa operatia de histerectomie totala suferita in 2005. De atunci, desi am un control strict al dietei si analize anuale, nu reuseam sa scap de colesterol care a crescut intai la 210 in 2006 pt ca din 2007 sa se mentina la 243. NU AM AVUT NICIODATA COLESTEROLUL MARE SI NICIODATA NU AM FOST GRASA. Mai mult abia acum am tensiunea pe care mi-o doream s-o am dintodeauna adica 12 cu 7, pt ca inainte, chiar si in perioada de sarcina am avut-o in cel mai bun caz 11 cu 5.

Pt ca tot ati fost atat de amabil si m-ati intrebat, tatal meu care are 85 ani si care este cardiac doreste sa ia si el FORMULA FLOW dupa ce i-am dat sa citeasca tot despre medicament. Trebuie sa precizez ca nu multi medici cunosc acest supliment nutritiv si sunt fff sceptici. As dori un raspuns autorizat in acest sens.