Home PageIntreabari si RaspunsuriCum sa stam sanatosi!

Am primit numeroase emal-uri cu intrebarea: ce ar trebui sa administrez zilnic pentru a sta cat mai sanatos pe parcursul intregului an. Mai jos este o schema care va va ajuta in acest sens:

ZILNIC:

  • REISHI 5000 – 2 capsule/ zi (mentine sistemul imunitar in forma).
  • Formula FLOW – 2 tablete/zi (adduce aport de vitamine, minerale si nutrienti pentru ficat, splina adrenala si timus; Curata incet, incet sistemul circulator de depunerile de colesterol si homocisteina. Ajuta la mentinerea in limite a tensiunii arteriale si colesterolul. Contine suficienta Vitamina C: ~1000 mg/zi)
  • MINERALE TRASOARE COLOIDALE -  ½ pipeta/zi (aduce aport de oligoelemente esentiale care lipsesc in general din alimentatie precum si acid fulvic, un important electrolit)

LA FIECARE 6 LUNI:

  • SERRA PLUS -  2-3 flacoane 3/zi (1-1-1) pe stomacul gol (curata organismul si sangele de deseuri proteice si fibrina. Elimina inflamatiile din tesuturi si organe)
  • EDTA – 1 flacon 2 tablete/zi seara inainte de culcare (curata organismul de metale grele cauzatoare de radicali liberi, regleaza metabolismul calciului, fluidizeaza sangele, curata arterele de calcefieri. Regleaza tensiunea arteriala si glicemia)
  • CURATITOR COLON – 1 flacon 2 seara + 2 dimineata

O DATA PE AN:

  •  STEMULIN -  2 flacoane administrate consecutiv cate 3 capsule seara cu 30-45 minute inainte de culcare pe stomacul gol (la cel putin 2 ore de la ultima masa)

In plus:

PRIMAVARA: 1-2 flacoane de EXTRACT DIN SUC DE ORZ VERDE (aduce un aport suplimentar de nutrienti necesari evitarii asa numitei astenii de primavera.

VARA: 1 flacon ACID HYALURONIC 300 mg 3 capsule/zi (1-1-1) pe stomacul gol (important pentru hidratarea pielii si a tesuturilor conectante care se pot deshidrata usor pe timpul verii)

TOAMNA: pentru intarirea imunitatii:  1 flacon BETA STEROLINI 2 capsule/zi pe stomacul gol si flacon de ASTRAGALUS 9000 2 capsule/zi pe stomacul gol

IARNA: 1 flacon COLAGEN DIN SOMON 200 mg 3 capsule/zi (1-1-1) pe stomacul gol (iarna organismul sintetizeaza mai putin colagen necesar pentru elasticitatea pielii si cartilajelor de la articulatii)

Aceasta schema nu implica renuntarea la tratarea forte a afectiunilor mai severe de care suferiti in mod specific.

Lăsa un Răspuns